Data Developer
Fulltime , Groningen

Kom je werken bij het leukste techbedrijf van Nederland? Wij verzamelen, structureren en analyseren de data van onze klanten zodat deze maximaal toepasbaar is. Wil jij zorgen voor een goede verwerking, interpretatie en visualisatie van de data? Lever jij graag maatwerk en heb je een proactieve instelling? Ben jij als echte datafreak op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden binnen je vakgebied? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Als Data Developer lever jij samen met je collega’s een essentiële bijdrage aan het (door)ontwikkelen van ons platform tot een van de leading ‘Next-Generation’ Customer Data Platformen. Jij combineert complexe databases uit diverse interne en externe omgevingen en jij bouwt de dataprocessen en structuren zodat gestructureerde en ongestructureerde data omgezet kan worden in inzichten voor de consumentenmarkt. Deze inzichten worden gebruikt om de (klant)processen verder te optimaliseren. Met behulp van ons platform voorzie je alle relevante stakeholders van rapportages, inzichten, segmentaties en klantdata. Je neemt een adviserende rol in als de situatie daar om vraagt en je richt de processen ten behoeve van de klant verder in door mee te bouwen aan ons platform. Samen met je collega’s vul en onderhoud je de knowledge base met technische documentatie.

Jij
Bent zelfstandig en stressbestendig en met jouw technische kennis ben je in staat om oplossingen te bouwen die het platform naar een hoger plan tillen. Je toont initiatief en kijk breder dan je eigen takenpakket. Verder beschik je over:

  • Ruime ervaring met SQL;
  • Kennis van big data-oplossingen en procesautomatisering t.b.v. data;
  • 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels, in woord en geschrift;

Het is een pre wanneer je beschikt over kennis van Python, ervaring hebt met AWS, ETL technieken en verschillende data-overdracht-technieken. Enige ervaring in of affiniteit met (online) marketing is mooi meegenomen.

DATANEXT Group
De DATANEXT Group is groeiende. Wij zijn een ambitieuze club mensen die haarfijn aanvoelen wat de klant nodig heeft. Samen hebben we ruim 25 jaar aan kennis en ervaring in software development opgebouwd. Deze kennis en ervaring zetten wij in om onze klanten maximaal te ontzorgen. Daarbij laten we de data het werk doen. Wij bouwen prachtige platformen die ingezet kunnen worden voor marketing automation, quality monitoring van klantcontact, AVG ondersteuning en CRM. We hechten veel waarde aan duurzame relaties.
Ons ambitieniveau ligt hoog; wij willen marktleider zijn met ons AI-driven platform in data- en digitaliseringsvraagstukken waarbij de (eind)klant centraal staat.

Wat bieden we jou?
We zijn een groeiende maar solide werkgever. Humor speelt een grote rol. We geven veel vrijheid, en stimuleren en faciliteren ieder lid van ons team om te ontwikkelen. We zijn een open en platte organisatie, waarin men elkaar respecteert, support én stimuleert. We hebben goeie koffie en zorgen voor vers fruit op de werkplek op ons fijne kantoor in Groningen-Zuid.

We bieren jou een marktconform salaris waarbij je wordt beloond op basis van je betrokkenheid en talent. Bij goed functioneren is een vaste aanstelling het uitgangspunt. Verder hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende regeling voor een persoonlijke oudedagsvoorziening, een aantrekkelijke eindejaarsbonus, 25 vakantiedagen en gave bedrijfsuitjes.

Solliciteren
Is je interesse gewekt? We komen graag met je in contact! Stuur jouw CV en motivatie via e-mail naar hr@datanext.nl Dit kan t.n.v. Marloes Scheffer

Heb je vragen? Dan mag je altijd bellen naar 050-2003100

Pas je niet helemaal in het plaatje maar denk je toch dé collega te zijn die we zoeken? Overtuig ons en we gaan graag met je in gesprek!

Dag recruitmentbureau: wij werven op onze eigen wijze en hebben goed contact met onze partners. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen. Bedankt voor je begrip!