Front-End Developer (medior/senior)
Heb je verstand van code en kun je tegelijkertijd ontwerp en advies zo afstemmen dat we de juiste data uit onze platformen halen? Dan ben je bij ons op de juiste plek!
Ons front-end team werkt (voornamelijk met Vue.js) samen met de backend developers om onze robuuste backend te vertalen naar een gebruiksvriendelijke userinterface. Dit doe je om ons eigen ontworpen platform steeds verder te helpen ontwikkelen.

Nieuwsgierig?
Als front-end developer ben je, met je team, verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van onze platformen en applicaties. Je werkt aan ons eigen Data Management Platform voor toonaangevende opdrachtgevers. Samen willen we onze platformen doorontwikkelen tot ‘Next Generation’ business intelligence en data analytics oplossingen.
Zoals benoemd vertaal jij de backend moeiteloos naar front-end eisen en zorgt zo voor een maximale gebruiksvriendelijkheid. Wij verzamelen, structureren en analyseren data van onze klanten en jouw werk zorgt voor de meest optimale klantervaring.
Waar nodig neem je een adviserende rol in als het gaat om ontwerp of verbeteringen en daarnaast ondersteun je bij allerhande ontwerp zoals bijvoorbeeld websites van onze klanten.

Jij
Hebt ruime ervaring (minimaal 1-2 jaar) als front-end developer en in het werken met Vue.js. Daarnaast heb je kennis van HTML5, CSS3 Javascript en React. Jouw werk- en denkniveau is minimaal HBO niveau. Als medior/senior heb je een actieve rol in het ondersteunen van je collega’s. Je kunt daarom breder kijken dan je eigen takenpakket en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Initiatief nemen wordt gewaardeerd en gestimuleerd.
Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en is het mooi meegenomen wanneer je houdt van goede koffie en slechte grappen!

Wij bieden jou een marktconform salaris waarbij je wordt beloond op basis van je betrokkenheid en talent. Bij goed functioneren is een vaste aanstelling het uitgangspunt. Verder hebben we goede secundaire voorwaarden zoals een aantrekkelijke eindejaarsbonus, 25 vakantiedagen en gave bedrijfsuitjes!

Wij
De DATANEXT Group is groeiende. Wij zijn een ambitieuze club mensen die haarfijn aanvoelen wat de klant nodig heeft. Samen hebben we ruim 25 jaar aan kennis en ervaring in software development opgebouwd. Deze kennis en ervaring zetten wij in om onze klanten maximaal te ontzorgen. Daarbij laten we de data het werk doen. Wij bouwen prachtige platformen die ingezet kunnen worden voor marketing automation, quality monitoring van klantcontact, AVG ondersteuning en CRM. We hechten veel waarde aan duurzame relaties.
Ons ambitieniveau ligt hoog; wij willen marktleider zijn met ons AI-driven platform in data- en digitaliseringsvraagstukken waarbij de (eind)klant centraal staat.

Solliciteren
Is je interesse gewekt? We komen graag met je in contact! Stuur jouw CV en (korte) motivatie via e-mail naar  hr@datanext.nl Dit kan t.n.v. Marloes Scheffer
Heb je vragen? Dan mag je altijd bellen naar 050-2003100
Pas je niet helemaal in het plaatje maar denk je toch dé collega te zijn die we zoeken? Overtuig ons en we gaan graag met je in gesprek!

Dag recruitmentbureau: wij werven op onze eigen wijze en hebben een goed contact met onze partners. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen. Bedankt voor je begrip!