DATANEXT in de huidige vorm bestaat nog niet zo heel lang. Maar in de laatste 15 jaar is er wel een sterke basis gelegd met behulp van andere ondernemers, IT-ers en teamleden. Onder de namen LabQ, V12 Interactieve Communicatie, LeadQ en onder de vlag van de Cross Media Communicatie Groep. In 2015 hebben Joeri en Philip (beiden met een rijke historie in marketing, samenwerkend onder Type One Media B.V.) het stokje overgenomen, en staan vanaf dat moment aan het roer van wat toen nog ‘LeadQ’ heette. Medio 2017 vonden we dat het écht tijd was voor een naam die de hele lading dekte. Et voilà: DATANEXT!

Inmiddels is DATANEXT uitgegroeit tot een primair onderdeel van een groep, namelijk de DATANEXT Group.

Over DATANEXT Group:

De DATANEXT Group is begin 2012, onder de naam van Type 1 Media, door Joeri Hofman en Philip Klop opgericht om hun meer dan 30 jaar on- en offline data gedreven marketing en sales kennis, ervaring en expertise voortdurend te digitaliseren en beschikbaar te stellen aan de hand van platform gedreven tools en oplossingen in onder andere  de volgende uitingsvormen: DNX, LeadQ, Online DPO en MANGL.

Binnen de groep staat data ontsluiten, structureren, inzichtelijk en actionable maken centraal. Dit wordt onderstreept door de voortdurende focus op innovatie, ondersteund door de structurele inzet van kunstmatige intelligentie en machine learning, binnen het Customer Data Management Platform (DNX) van de DATANEXT Group.

Meer weten over wie we zijn? Klik hier door naar meer over ons team, wat ons beweegt of met wie we partneren.