HR Manager
Fulltime, Groningen

Kom jij werken bij het leukste techbedrijf van Nederland? Wij verzamelen, structureren en analyseren de data van onze klanten zodat deze maximaal toepasbaar is. Vergroot jij het succes van Datanext door te zorgen voor een optimale duurzame inzetbaarheid van onze mensen? Heb jij een hoge kwaliteitstandaard en een proactieve instelling? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

De functie
Als HR manager van DATANEXT Group BV ben je verantwoordelijk voor één van de belangrijkste assets van de organisatie: de mens. Jij begrijpt als geen ander dat onze werknemers van grote waarde zijn voor het bedrijf. Je adviseert de directie en het MT en zorgt voor een gezonde balans tussen instroom, doorstroom en uitstroom.
Dankzij jouw kennis en ervaring verstevig jij ons HRM Beleid en maak je dit praktisch toepasbaar. Je bouwt structuren op en uit met een pragmatische blik en een constante afweging van nut en noodzaak. Je draagt de DATANEXT visie uit, zowel intern als extern. In het kader van ‘instroom’ profileer je DATANEXT in de markt door middel van ‘employer branding’, werf je actief op de openstaande vacatures, selecteer je, neem je de lead in de sollicitatieprocedures en draag je zorg voor de onderhandeling en administratie die daarbij komt kijken. De overige administratie die hoort bij personeelszaken pak je op, al dan niet met ondersteuning van de Commercial Operations Executive.

Jij
Hebt een relevante afgeronde HBO opleiding en ruime ervaring met het opzetten en uitvoeren van HR beleid binnen MKB organisaties. Je hebt helicopterview en tegelijk een ‘go getter’ mentaliteit. Je weet hierin de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast heb je ervaring met nieuwe wervingsmethodes en affiniteit met onze ICT branche. Je bent organisatiesensitief en handelt integer, je neemt verantwoordelijkheid en kijkt breder dan je eigen takenpakket. Je hebt een flexibele instelling en wordt beloond op basis van je betrokkenheid, passie en talent.

Wij
De DATANEXT Group is uitgegroeid tot een ambitieuze club mensen die haarfijn aanvoelen wat de klant nodig heeft. Samen hebben wij zeker 30 jaar aan kennis en ervaring in software development opgebouwd. Deze kennis en ervaring zetten wij in om onze klanten maximaal te ontzorgen. Daarbij laten we de data het werk doen. Wij bouwen prachtige platforms die ingezet kunnen worden voor marketing automation, quality monitoring van klantcontact, AVG-ondersteuning en CRM. We hechten veel waarde aan duurzame relaties. Onze ambitie niveau ligt hoog; wij willen markleider zijn met ons platform in data- en digitalisering vraagstukken waarbij de (eind) klant centraal staat.

Nieuwsgierig?
We komen graag met je in contact! Maak je interesse kenbaar middels een CV en motivatie via e-mail naar hr@datanext.nl of per telefoon/app naar 06 86811176 t.a.v. Wyke Brugts. Pas je niet helemaal in het plaatje maar denk je tóch de collega te zijn die we zoeken? Overtuig ons en wij gaan graag met je in gesprek!

 

Wij recruiten op onze eigen wijze, soms in combinatie met een aantal vaste recruitment partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarmee niet op prijs gesteld.