LEAD DEVELOPER .NET  –  DATANEXT GROUP
Fulltime, Groningen

Wij zijn Datanext Developers; ons werk is onze passie. Samen bouwen we aan het mooiste platform dat er is mét de beste mensen die er zijn! Dankzij onze informele cultuur zijn wij creatief en wendbaar. Wij schrijven liever code dan een e-mail en zijn prettig eigenwijs. Werkplezier staat bij ons voorop; wij drinken goeie koffie, maken slechte grappen én gebruik van de nieuwste technieken. Zo leveren wij een belangrijke bijdrage aan het succes van de DATANEXT Group. Klinkt je dit als muziek in de oren? Lees dan vooral verder!

Datanext

De DATANEXT Group is uitgegroeid tot een ambitieuze club mensen die haarfijn aanvoelen wat de klant nodig heeft. Samen hebben wij zeker 25 jaar aan kennis en ervaring in software development opgebouwd. Deze kennis en ervaring zetten wij in om onze klanten maximaal te ontzorgen. Daarbij laten we de data het werk doen. Door het toevoegen van innovatieve oplossingen, Machine Learning en Kunstmatige intelligentie gaan wij verder dan automatiseren en brengen wij data tot leven. Wij bouwen prachtige platformen die ingezet kunnen worden voor digitalisering, marketing automation, quality monitoring van klantcontact, AVG-ondersteuning en CRM. We hechten veel waarde aan duurzame relaties. Ons ambitie niveau ligt hoog; wij willen markleider zijn met ons platform in data- en digitalisering vraagstukken waarbij de (eind) klant centraal staat.

Wat ga je doen
Als lead van het Development team ben jij eindverantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling en het onderhoud van onze platformen en applicaties. Je ontwikkelt webapplicaties en koppelingen op basis van Microsoft .NET en zorgt voor de juiste afstemming van de functie specificaties en het technisch ontwerp. Je werkt hierin nauw samen met onze platform architect. Als echte goeroe in jouw vakgebied weet jij je team te inspireren en zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Jij
Krijgt bij ons de mogelijkheid om te groeien en daarin de vrijheid van handelen. Je ontvangt een uitstekend salaris met uitzicht op een vast contract. Wij belonen je op basis van je betrokkenheid, passie en output. Naast ervaring met Microsoft technologieën (ASP.NET MVC en Entity Framework, C#, .NET Core) ben je een kei in plannen en organiseren. Je bent fulltime betrokken. Jouw werk is eigenlijk ook je hobby. Je toont eigenaarschap en hebt iets al opgepakt voordat het je gevraagd wordt. Je bent echt toe aan een nieuwe uitdaging en wilt graag meer verantwoordelijkheid. Het zou tof zijn wanneer je verder ervaring hebt met Continuous Integration en Test-driven development, NoSQL databases, SCRUM en JIRA (Atlassian) maar dat is geen must.

Nieuwsgierig?
We komen graag met je in contact! Maak je interesse kenbaar met een CV en korte motivatie via e-mail naar hr@datanext.nl t.a.v. Marloes Scheffer of bel naar 050-2003100. Pas je niet helemaal in het plaatje maar denk je tóch de collega te zijn die we zoeken? Overtuig ons en wij gaan graag met je in gesprek!

Wij recruiten op onze eigen wijze, soms in combinatie met een aantal vaste recruitment partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarmee niet op prijs gesteld.