3D’s: Data, Denken Doen! Deze sessie(s) is/zijn er voor bedoeld om een duidelijk beeld te krijgen van de stand van zaken op het gebied van data en processen binnen jouw organisatie. We nemen je mee op een reis door onze data-wereld en mogelijkheden. Het resultaat? Een projectplan met oplossingen aan de hand van onze platformen, welke jouw organisatie naar the next level zullen brengen.

We helpen je bij het analyseren van jouw data, je processen en je resultaten. We adviseren je graag over de mogelijkheden die wij zien in de business die jij bouwde.

We hebben en ontwikkelen onze eigen platformen, gericht op het verzamelen, structureren en distribueren van data, zoals leads of verkoopresultaten. We kunnen deze data hiermee inzichtelijk maken en visualiseren, of je voorzien van een rapportage. Automatisering betekent tijdsbesparing en verhoogd resultaat.

In de basis hebben we twee platformen: LeadQ en DNX. Beide platformen zijn gericht op het verwerken en visualiseren van data. Omdat we de platformen zelf ontwikkelen kunnen we ze aanpassen aan de wensen en behoeftes van jouw organisatie.

Heb jij een data vraagstuk waar je hulp bij kan gebruiken? Of het idee dat je meer kan halen uit de informatie die je verzamelt? Wij houden wel van een uitdaging! Klik hier voor meer info over onze werkvelden, of neem vrijblijvend contact met ons op voor koffie, een brainstorm, een offerte of het boeken van een 3D sessie… De mogelijkheden zijn eindeloos. En dat is een understatement.