Platform Projectmanager
(32-40 uur – Groningen)

De DATANEXT Group bestaat uit een aantal labels, allen gebaseerd op haar eigen Customer Data Platform ‘DNX’. De uitingsvormen variëren in vorm en functie per klant, maar data staat altijd centraal. Al dan niet gecombineerd met AI en Machine Learning. De verschillende labels richten zich o.a. op Marketing Automation, Quality Monitoring in klantcontact, AVG-ondersteuning en Lead Management. De (door)ontwikkeling van ons platform gebeurt intern, waarbij klantvraag en de toekomstvisie van DATANEXT centraal staan.
Ben jij proactief en op de hoogte van alle recente ontwikkelingen op SAAS-gebied (Software As A Service)? Heb je ervaring met het doorgronden van nieuwe functionaliteiten, begaan met de uitvoering van onze platform-roadmap, of heb je die ambitie? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen?
Als Platform Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor de briefing en coördinatie van (door)ontwikkeling en het onderhoud van het DNX platform, (nieuwe) modules en functionaliteiten. Je vormt een projectteam, maakt een projectplanning, coördineert de (technische) briefing van taken en zorgt dat je alle relevante informatie haalt en brengt bij de verschillende stakeholders, voornamelijk intern. Je doet dit in nauwe samenwerking met de Platform Architect, de Technical Development Manager en de Manager Operations. Je schakelt waar nodig met de andere teams, zowel op inhoud als voortgang, en je werkt veel samen met het Data Development & Services team.

Jij
Toont eigen initiatief. We verwachten dat je je verantwoordelijkheid neemt en dat je breder kijkt dan alleen je eigen takenpakket. We zijn open tijdens reguliere kantoortijden, maar het is mogelijk dat er buiten die tijden hoog urgente zaken binnen komen. Daarin toon je flexibiliteit.

Je beschikt in elk geval over
• Minimaal HBO werk- en denkniveau
• Kennis van, of ervaring met SAAS-oplossingen
• Proactief en ondernemend
• Punctueel en gestructureerd
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in spraak en geschrift
• Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie

Het is een sterke pre wanneer je ervaring hebt met projectmanagement bij een SAAS platform en als je ervaring hebt met SCRUM en JIRA (Atlassian).

Ons ambitieniveau ligt hoog: We groeien graag door totdat we een topspeler zijn op het gebied van ‘Big Data’, processen en digitaliseringsoplossingen. We zoeken daarom (aankomende) topspelers met dezelfde ambitie, die binnen hun vakgebied een actieve en ondernemende bijdrage leveren aan het succes van de DATANEXT Group.

Wat bieden we jou?
We zijn een groeiende maar solide werkgever. De teams bestaan o.a. uit Data Scientists, Data Engineers, Data Developers en Business Developers. Humor speelt een grote rol. We geven veel vrijheid, en stimuleren en faciliteren ieder lid van ons team om te ontwikkelen. We zijn een open en platte organisatie, waarin men elkaar respecteert, support én stimuleert. We hebben goeie koffie en zorgen voor vers fruit op de werkplek op ons fijne kantoor in Groningen-Zuid.
We bieden jou een marktconform salaris waarbij je wordt beloond op basis van je betrokkenheid en talent. Bij goed functioneren is een vaste aanstelling het uitgangspunt. Verder hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende regeling voor een persoonlijke oudedagsvoorziening, een aantrekkelijke eindejaarsbonus, 25 vakantiedagen en gave bedrijfsuitjes.

Solliciteren
Is je interesse gewekt? We komen graag met je in contact! Stuur jouw CV en motivatie via e-mail naar hr@datanext.nl Dit kan t.n.v. Marloes Scheffer
Heb je vragen? Dan mag je altijd bellen naar 050-2003100
Pas je niet helemaal in het plaatje maar denk je toch dé collega te zijn die we zoeken? Overtuig ons en we gaan graag met je in gesprek!

Dag recruitmentbureau: wij werven op onze eigen wijze en hebben goed contact met onze partners. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen. Bedankt voor je begrip!