Senior UX Designer
Kom jij werken bij het leukste techbedrijf van Nederland? Wij verzamelen, structureren en analyseren de data van onze klanten zodat deze maximaal toepasbaar is. Ben jij een creatieve en analytische denker en kun je onze veelzijdige back end vertalen naar een gebruiksvriendelijke userinterface? Heb je verstand van UX, en kan je tegelijk ontwerp en advies zo afstemmen dat we de juiste data uit onze platformen kunnen halen? Til jij ons platform naar the next level, ken je de beste design practices en breng je inhoudelijke design expertise mee? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

De functie
Je bent de verbindende factor tussen creativiteit en techniek. Je hebt oog voor design en draagt bij aan een ultieme gebruikerservaring. Voor onze klanten ontwikkelen we schaalbare techniek met frameworks zoals Vue.js. Je hebt een goede kijk op de usability en user-interface van de applicaties en bent in staat de back-end te vertalen in UX eisen ten behoeve van gebruiksvriendelijkheid. Uiteraard adviseer jij ook als het gaat om ontwerp of verbeteringen. Je bent betrokken bij het gehele proces, van inventarisatie tot concept, test en realisatie. Dit geldt voor zowel nieuwe features en modules, als voor het verbeteren van bestaande onderdelen.

Jij
Hebt HBO werk en denkniveau en kennis van HTML5 en CSS3. Daarnaast ben je uiteraard bekend met prototyping programma’s, Adobe, user testing, de design cycle en design systems.
Kennis van Vue.js of React is een pré, aangezien jouw Front End collega’s daarmee werken.
Je bent creatief, neemt verantwoordelijkheid en kijkt breder dan je eigen takenpakket. Je hebt een flexibele instelling en wordt beloond op basis van je betrokkenheid passie en talent.
Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal in woord en schrift en hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Affiniteit met online marketing is een pré.

Wij
De DATANEXT Group is uitgegroeid tot een ambitieuze club mensen die haarfijn aanvoelen wat de klant nodig heeft. Samen hebben wij zeker 25 jaar aan kennis en ervaring in software development opgebouwd. Deze kennis en ervaring zetten wij in om onze klanten maximaal te ontzorgen. Daarbij laten we de data het werk doen. Wij bouwen prachtige platformen die ingezet kunnen worden voor marketing automation, quality monitoring van klantcontact, AVG-ondersteuning en CRM. We hechten veel waarde aan duurzame relaties. Onze ambitie niveau ligt hoog; wij willen markleider zijn met ons AI-driver platform in data- en digitalisering vraagstukken waarbij de (eind) klant centraal staat.

Nieuwsgierig?
We komen graag met je in contact! Maak je interesse kenbaar met een CV en korte motivatie via e-mail naar hr@datanext.nl t.a.v. Marloes Scheffer of bel naar 050-2003100. Pas je niet helemaal in het plaatje maar denk je tóch de collega te zijn die we zoeken? Overtuig ons en wij gaan graag met je in gesprek!

Wij recruiten op onze eigen wijze, soms in combinatie met een aantal vaste recruitment partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarmee niet op prijs gesteld.